Spring til indhold
Luk (esc)

Pop op

Brug denne popup til at integrere en tilmeldingsformular til mailingliste. Alternativt kan du bruge det som en simpel opfordring til handling med et link til et produkt eller en side.

gimbal feltmonitor

Bedste budget kamera skærm i 2019 - FEELWORLD FW568

Hej fyre, dette er Ali, jeg håber, De har en god dag i dagens video. Jeg holder på med en gennemgang af FEELWORLD FW568-skærmen, det er en 5.5 tommer-skærm, der er budgetvenlig og fortjener at gå på dine falser.

YouTube-kanal: Ali Kubba

Der er en skærmhætte, FW568-skærm, manualer, garanti, drejearm, HDMI til mikro HDMI-kabel i denne boks. At det fulgte med den faktiske skærm er her føles super let, og grunden til dette er, at de ønskede, at det skulle bruges på kardan. Hovedsageligt så det tager dine Sony NPF- eller Canon FP-batterier, det er værd at nævne, at det ikke følger med batteriet, så du skal købe dit eget. Så det er noget at huske på. Drejearmen har en koldskoophæng på siden, og du kan bruge denne til at sætte din mikrofon på den eller andet tilbehør.

gimbal skærme dslr

zhiyun skærm

skærm til gimbal

Jeg har lige monteret skærmen, og det sluttede jeg til kameraet i øjeblikket. Jeg har fået den tilsluttet 1dx-mærket til at bruge som zhiyun-kran 3 gimbal, og det er i bund og grund, hvordan opsætningen ser ud, da det er kablet, jeg synes er for længe, ​​det kan være lidt mindre, så det kan faktisk være en smule mere ryddig og lettere at betjene.

Jeg bruger en magisk arm til at forbinde skærmen til gimbal og ja det fungerer rigtig godt, det er en lidt større skærm end min lille HD-fokus skærm, det føles mere plastik, men igen er det virkelig god værdi for pengene. Jeg tror, ​​hvad der gør denne skærm så speciel, er prisen, det er det bedste budget, som jeg virkelig kunne finde, du kan købe denne i øjeblikket for 170 pund i Storbritannien, og hvis du ser på det lille HD-fokus mere, er du ser på omkring 480 pund, så næsten 500 pund som forventet med de fleste skærme.

gimbal stabilisator monitor

FEEWORLD FW568 + EOS-1D Mark II + Zhiyun Crame 3

Den leveres med dit histogram, peak, falsk farve, og du kan også vende billedet og også overvåge din lyd. Skærmen vejer kun 175 gram, og det er, du ved rigtig let.

kardanmonitor

Den har tre funktionsknapper, som du kan tilpasse til at gøre alt, hvad du vil. Jeg anbefaler denne skærm, jeg tror, ​​det er ikke for alle. Men jeg tror, ​​der er bestemt brug for det som jeg sagde til videografer, når de var i videografer, og dette vil være rigtig praktisk, det er lidt større end det lille HD-fokus, men for prisen er dette virkelig anstændigt, og det er virkelig godt, og jeg har ingen problem med at bruge det.

Bestil links
Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Kurv

Annoncer rabatkoder, gratis fragt mm