Spring til indhold
Luk (esc)

Pop op

Brug denne popup til at integrere en tilmeldingsformular til mailingliste. Alternativt kan du bruge det som en simpel opfordring til handling med et link til et produkt eller en side.

Sony skærm

Køb det ubetinget !!! Den ultimative falske preview-skærm FEELWORLDWorld F570

Jeg skylder tre 7-tommer skærm på kamera, men de er for store til at montere på min Zhiyun Crane 2, så jeg begyndte at søge efter noget, der er meget let og bærbart. Da jeg så Feelworld F570 5.7 "-monitor på amazon.com, var jeg meget skeptisk overfor dens kvalitet og holdbarhed. Jeg tvivlede på, om dette ville imødekomme mine behov for HD- og 4-K-videooptagelser.
Youtube Channel: @ 레드 미라쥬 TV

 Prisen var billig, så jeg købte den med det samme, og den blev leveret til mig i sidste uge - inden for 4 dage. Efter at have brugt det i 5 dage, er jeg kommet til at lide det mere end de andre skærme, jeg skylder. Skærmen er meget skarp og gør manuel fokusering meget underholdende, især til kameraer som Canon 5D mk3, GH5 og Canon C100 mk2. Feelworld F570 fokus peaking er en af ​​de bedste! Nu når jeg har denne skærm, begynder jeg at bruge mine gamle Canon-monteringslinser (EF / EF-S / Tamron 24-70mm f / 2.8) i manuel fokuseringstilstand på mine Gh5 og C100 mk2 for at opnå den bedste filmatiske optagestil Jeg har altid drømt om at have det. Jeg vil altid anbefale Feelworld F570 til enhver professionel der er på udkig efter et lavt budget skærm på kameraet. Du vil aldrig gå galt med dette valg af skærm.skærm til Sony a7på kameraskærmSkyd bedre video
Se og fange hver detalje med selvtillid
Uanset om det er et bryllup, en indiefilm eller en tv-reklame, skal du sørge for, at dine billeder er perfekt skarpe og optages i den højest mulige kvalitet, uanset hvilken type kamera du bruger. FEELWORLD F570 hjælper dig med at sikre dig, at hvert skud er i fokus og giver dig professionelle billeder

Ægte farve · Professionel farvekalibrering
Brug Rec.709 farvestandard
Præcise farvegengivelse

Flere installationsmåder
At gøre det lettere at overvåge forskellige vinkler
1 / 4 skruen kan fjernes monteret i bund eller højre side. Det har standard 1 / 4 "monteringspunkter til fastgørelse af det til kameraer og rigge. Den eksterne 1 / 4 skruddesign bruges til at gøre skærmen lettere og tyndere.hdmi kamera skærmFleksibelt batterisystem
Når du er tilsluttet 12V DC-indgangen, får du kontinuerlig strøm, eller du kan køre det fra et kompatibelt genopladeligt batteri. Og F570 understøtter F970 (standard), D28S / D54, LP-E6 og U60 batteriplade efter eget valg.HD skærm

 

 

KØB FEELWORLD F570 NU

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Kurv

Annoncer rabatkoder, gratis fragt mm