Spring til indhold
Luk (esc)

Pop op

Brug denne popup til at integrere en tilmeldingsformular til mailingliste. Alternativt kan du bruge det som en simpel opfordring til handling med et link til et produkt eller en side.

sony lcd kamera skærm

Kameraer, lys, skærme og mere!

Jeg vil gerne tale om forresten alt dette er i beskrivelsen nedenfor er en skærm fra FEELWORLD.

Youtube Channel: @DSLR Video Shooter

I har sandsynligvis set videoer på denne kanal, jeg har talt om FEELWORLD-skærme før. Det er et kinesisk firma, og de laver gode ting på et budget, et andet firma, der ligner Andy Cine, men hvad der er interessant ved denne skærm, og jeg undskylder den sorte baggrund, jeg indså lige, at det var Terrell-ideen er lysstyrken på dette. Så dette er en 2200 NIT lysstyrke monitor. Faktisk har du stadig plastik på, så det tænker på jer, at vi sørger for, at vi får det, så lad mig få refleksionen lige så godt.Sony ekstern skærmDenne fyr er sindssygt lys, vi går videre og tænder den, lad mig tænde den, jeg bruger på en GH 5 lige nu, så kameraerne er tændt, og nu tænder vi skærmen, så prøv at holde den nær min ansigt, så du kan se absolut, hvor vanvittigt lys denne ting er, det er virkelig rigtig lyst, så hvis du leder efter en 7-tommers udendørs skærm, der er størrelsen på denne. Det vil fungere godt, når som helst du har brug for en skærm, latenstiden er ikke god, men det er jeg bare finder med disse moderne kameraer, de er bare dårlige, og jeg synes, det er kameraerne, nogle er bedre end andre, nogle skærme gør det lidt bedre end andre, men det ser ud til at være en ting, eller alle disse skærme bruger den samme processor. Sony ekstern skærm sætJeg ved det ikke, men denne kommer på et par forskellige modeller. Jeg har linket i beskrivelsen, men der er en HDMI-ind-og-ud-version, denne har HDMI og SDI, så du kan vide, at du har meget fleksibilitet med dine signaler der. Og den har mange funktioner, så der er din falske farve, den har alle de slags ting: peaking, zebraer, anamorf tilstand, zoomtilstande, du kan programmere den til et par forskellige knapper, alt den slags ting. lille hd sony kamera skærmSå ikke noget revolutionerende, men lysstyrken er ny, så jeg vil holde øje med disse virksomheder. Jeg tror, ​​at vi over tid vil se dem begynde at blive rigtig gode, så jeg ville slet ikke blive overrasket, hvis vi siger fem år fra nu, virksomheder som disse gør det til en overkommelig pris, du kender lille HD, så de vil indhente en dag , det er ret interessante ting, og jeg kan godt lide at holde øje med slags dette lavere budget og lignende. Det er ikke, du ved noget revolutionerende, men noget at holde øje med og priser, jeg vil sige, det er mellem to og tre hundrede dollars afhængigt af om du går med SDI eller ikke meget skarp, det er en 1080p-skærm, og det gør det undtagen sagsignaler så dit kamera ikke behøver at arbejde ekstra hårdt for at nedskalere det. Så dette ville være vidunderligt som en studio-youtube-stil.lille hd sony skærm

 

KLIK FOR KØB: FEELWORLD FW279S

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Kurv

Annoncer rabatkoder, gratis fragt mm