Gratis forsendelse inden for 3-7 dage til amerikanske, JP, EU, AU ordrer. Send til 200 + County i hele verden

Creator Monitor, kan du lide det? FEELWORLD FW568

Andre udvendige ting at se på, jeg lagde bare vægt på det tekniske led, skulle fotografen være praktisk? For eksempel på FEELWORLD FW568 skærm højre side af hdmi ud og på højre side. Nogle gange var jeg ubehagelig, men jeg kan trække den fra højre side og forbinde den meget let.

Youtube Channel : @ 현감독 DIRECTOR HYON

Hvis det er en ø, skal du bare sammensætte den et par gange. Jeg havde også en hdmi out-terminal, og det var virkelig godt, da det fungerede. Det er vigtigt, at du har dette, når du trækker en 5.5-tommer skærm. 5.5-tommer var så overrasket, at jeg ville være fjern. En anden ting, jeg var overrasket over, da jeg brugte den, var, at da jeg først forlod den. Hvis du bruger det, har du brug for en ekstra mikrofonholder. Jeg tager skærmen og gør mig klar til noget lignende.feelworld 5.5Hvis det er en ø, skal du bare sammensætte den et par gange. Jeg havde også en hdmi out-terminal, og det var virkelig godt, da det fungerede. Det er vigtigt, at du har dette, når du trækker en 5.5-tommer skærm. 5.5-tommer var så overrasket, at jeg ville være fjern.zhiyun skærm 5.5En anden ting, jeg var overrasket over, da jeg brugte den, var, at da jeg først forlod den. Hvis du bruger det, har du brug for en ekstra mikrofonholder. Jeg tager skærmen og gør mig klar til noget lignende.dslr-skærm til canon 5dsKlemmen og sneglen blev monteret på et stativ og fastgjort. Lav en forbindelse og få styrmanden til klemmen magi arm separat eller omvendt. Lad os forbinde mikrofonen, men denne form for opmærksomhed på detaljer, men bare så du kan gøre yderligere mikrofoner eller lys til højre.Sony 5 tommer skærmDer er et hul i det, så jeg faktisk bare kan gøre det tre. Opmærksomheden for detaljer er fremragende, og hvis du føler, hvad du bruger, er det ikke kun de produkter, der ikke har solgt et nyt barn trukket ud med kaustisk regn. Mange mennesker bruger denne grænseflade meget, men disse ting er blevet forbedret.feelworld 5.7-skærm

KØB NU: FEELWORLD FW568

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Luk (esc)

MØD VORES FAMILIE

Masser af kunder er kommet med i vores familie og nød 5% rabat på hele bestillingen. Brug koden i indkøbskurven lige nu !!!

Aldersbekræftelse

Ved at klikke på Enter bekræfter du, at du er gammel nok til at indtage alkohol.

Søg

Kurv

Din indkøbskurv er tom.
Shop nu