Spring til indhold
Luk (esc)

Pop op

Brug denne popup til at integrere en tilmeldingsformular til mailingliste. Alternativt kan du bruge det som en simpel opfordring til handling med et link til et produkt eller en side.

dslr 5 tommer skærm

Creator Monitor, kan du lide det? FEELWORLD FW568

Andre ydre ting at se på, jeg understregede bare den tekniske føring, hvis fotografen skulle være praktisk? For eksempel på FEELWORLD FW568 monitor højre side af hdmi ud og på højre side. Nogle gange var jeg ubehagelig, men jeg kan trække den fra højre side og forbinde den meget let.

Youtube Channel : @ 현감독 DIRECTOR HYON

Hvis det er en ø, skal du bare sætte den sammen et par gange. Jeg havde også en hdmi-ud terminal, og det var rigtig godt, når det fungerede. Det er vigtigt, at du har dette, når du trækker en 5.5-tommer skærm ud. 5.5-tommer var så overrasket, at jeg ville være fjern. En anden ting, jeg blev overrasket over, da jeg brugte den, var at da jeg først forlod den. Hvis du bruger det, har du brug for et ekstra mikrofonbeslag. Jeg tager skærmen og gør mig klar til noget lignende.feelworld 5.5Hvis det er en ø, skal du bare sætte den sammen et par gange. Jeg havde også en hdmi-ud-terminal, og det var rigtig godt, når det fungerede. Det er vigtigt, at du har dette, når du trækker en 5.5-tommer skærm ud. 5.5-tommer var så overrasket, at jeg ville være fjern.zhiyun skærm 5.5En anden ting, jeg blev overrasket over, da jeg brugte den, var at da jeg først forlod den. Hvis du bruger det, har du brug for et ekstra mikrofonbeslag. Jeg tager skærmen og gør mig klar til noget lignende.dslr-skærm til canon 5dsKlemmen og sneglen blev monteret på et stativ og fastgjort. Opret forbindelse og få kammeraten til klemmenes magiske arm separat eller omvendt. Lad os forbinde mikrofonen, men denne form for opmærksomhed på detaljer, men bare så du kan lave yderligere mikrofoner eller lys på din højre side.Sony 5 tommer skærmDer er et hul i det, så jeg kan faktisk bare lave det tre. Opmærksomheden på detaljer er fremragende, og hvis du føler, hvad du bruger, er det ikke kun de produkter, der ikke har solgt nyt barn trukket ud med kaustisk regn. Mange bruger denne grænseflade meget, men disse ting er blevet forbedret.feelworld 5.7-skærm

KØB NU: FEELWORLD FW568 

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Kurv

Annoncer rabatkoder, gratis fragt mm