Spring til indhold
Luk (esc)

Pop op

Brug denne popup til at integrere en tilmeldingsformular til mailingliste. Alternativt kan du bruge det som en simpel opfordring til handling med et link til et produkt eller en side.

Vyacheslav Sakhatsy

Vyacheslav Sakhatsy

Vyacheslav Sakhatsky

FEELWORLD ambassadør i Ukraine

Mit navn er Vyacheslav Sakhatsy og jeg er fra Ukraine! Deltaget i video siden 2013. Bryllupper, reklamer, dokumentarer, musik og salgsfremmende videoer. I udstyret sætter jeg pris på pålidelighed, praktisk og funktionalitet. Derfor var FEELWORLD min første skærm! Og nu er jeg en del af Feelworld Ambassador Family, som jeg er meget glad for !!

feelworld overvåge ambassadør Vyacheslav

Fantastisk filmoptagelse af Vyacheslav Sakhatsky

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Kurv

Annoncer rabatkoder, gratis fragt mm