Gratis forsendelse inden for 3-7 dage til amerikanske, JP, EU, AU ordrer. Send til 200 + County i hele verden

Vyacheslav Sakhatsy

Vyacheslav Sakhatsky

FEELWORLD ambassadør i Ukraine

Mit navn er Vyacheslav Sakhatsy og jeg er fra Ukraine! Deltaget i video siden 2013. Bryllupper, reklamer, dokumentarer, musik og salgsfremmende videoer. I udstyret sætter jeg pris på pålidelighed, praktisk og funktionalitet. Derfor var FEELWORLD min første skærm! Og nu er jeg en del af Feelworld Ambassador Family, som jeg er meget glad for !!

feelworld overvåge ambassadør Vyacheslav

Fantastisk filmoptagelse af Vyacheslav Sakhatsky

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Luk (esc)

MØD VORES FAMILIE

Masser af kunder er kommet med i vores familie og nød 5% rabat på hele bestillingen. Brug koden i indkøbskurven lige nu !!!

Aldersbekræftelse

Ved at klikke på Enter bekræfter du, at du er gammel nok til at indtage alkohol.

Søg

Kurv

Din indkøbskurv er tom.
Shop nu