Gratis forsendelse inden for 3-7 dage til amerikanske, JP, EU, AU ordrer. Send til 200 + County i hele verden

Feelworld F5 kameramonitor

FEELWORLD F5 er en 5 tommer fuld HD-skærm. De fleste skærme derude er syv tommer skærme, men jeg synes 7-tommer er for store, så jeg fandt fem tommer den perfekte størrelse.

Youtube Channel: @Video DSLR-tutorial

Monitoren fastgøres til kameraet af en varm sko, heldigvis giver den og fastgøres til varm sko så jeg kan stadig vedhæfte min mikrofon til den. hdmi kamera skærmFEELWORLD F5 skærm og kamera forbindes med det medfølgende HDMI til mikro HDMI-kabel. Jeg burde sandsynligvis kigge efter et endnu kortere kabel til det, at skærmen kan håndtere 4k HDMI-indgang og -udgang for at tænde den trådløse skærm, du har brug for at købe et npf 970-batteri og en batterioplader. Skærmen leveres med en masse nyttige funktioner, for mig er det vigtigste, at jeg kan se det histogram og det audiometer, som jeg kan bruge fokus på, og at der er en mulighed for at zoome ind.skærm til kamera

Monitoren har også et lydstik, som er meget nyttigt, fordi mine sony alpha-kameraer ikke har det. Skærmens billedkvalitet er fremragende. Jeg kan justere fokus meget bedre end anden skærm på mit Sony kamera.monitor dslrDer er også inkluderet en solskærm, der let kan fastgøres monitoren kan også tilsluttes en gimbal med den påsat. Jeg kan se meget bedre, hvad jeg faktisk filmer. Monitoren har en god størrelse er let og let at bruge.

Hvis du leder efter en skærm, der kan tilslutte et klart kamera, er denne en god og overkommelig løsning.Sony skærm

KØB NU : FEELWORLD F5

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Luk (esc)

MØD VORES FAMILIE

Masser af kunder er kommet med i vores familie og nød 5% rabat på hele bestillingen. Brug koden i indkøbskurven lige nu !!!

Aldersbekræftelse

Ved at klikke på Enter bekræfter du, at du er gammel nok til at indtage alkohol.

Søg

Kurv

Din indkøbskurv er tom.
Shop nu