Spring til indhold
Luk (esc)

Pop op

Brug denne popup til at integrere en tilmeldingsformular til mailingliste. Alternativt kan du bruge det som en simpel opfordring til handling med et link til et produkt eller en side.

feltmonitor på kameraet

Feelworld F5 kameramonitor

FEELWORLD F5 er en 5 tommer fuld HD-skærm. De fleste skærme derude er syv tommer skærme, men jeg finder 7 tommer for store, så jeg fandt fem tommer den perfekte størrelse.

Youtube Channel: @Video DSLR-tutorial

Skærmen fastgøres til kameraet med en varm sko, heldigvis giver den og fastgørelse til varm sko så jeg kan stadig vedhæfte min mikrofon til den. hdmi kamera skærmFEELWORLD F5 skærm og kamera forbindes med det medfølgende HDMI til mikro HDMI kabel. Jeg skal nok kigge efter et endnu kortere kabel til det, som skærmen kan håndtere 4k HDMI-indgang og -udgang for at få strøm til skærmen trådløst, du har brug for at købe et NPF 970-batteri og en batterioplader. Skærmen leveres med mange nyttige funktioner, for mig er det vigtigste, at jeg kan se histogrammet og audiometeret, som jeg kan bruge fokus, og at der er mulighed for at zoome ind.skærm til kamera

Skærmen har også et lydstik, som er meget nyttigt, fordi mine sony alpha-kameraer ikke har det. Skærmens billedkvalitet er fremragende. Jeg kan justere fokus meget bedre end andre skærme på mit Sony-kamera.monitor dslrDer er også en solafskærmning inkluderet, der let kan fastgøres. Skærmen kan også tilsluttes en kardan med den fastgjort. Jeg kan se meget bedre, hvad jeg faktisk filmer. Skærmen har en god størrelse, er let og nem at bruge.

Hvis du leder efter en skærm til at vedhæfte klart kamera, er denne en god og overkommelig løsning.Sony skærm

 

KØB NU : FEELWORLD F5

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Kurv

Annoncer rabatkoder, gratis fragt mm