Spring til indhold
Luk (esc)

Pop op

Brug denne popup til at integrere en tilmeldingsformular til mailingliste. Alternativt kan du bruge det som en simpel opfordring til handling med et link til et produkt eller en side.

skærm 4k feelworld f570

Feelworld F5 feltmonitor: Den løser et stort problem. ep.126

Hej alle sammen, så i dag skal jeg tale om en feltmonitor, og hvorfor jeg tror, ​​du måske vil føje dette til din kamerataske. Jeg vil virkelig ikke bruge det så meget, selvom du ved, at det ville være lidt praktisk, men nu hvor jeg har det i mine hænder.

Youtube Channel: @Rob Trek

Jeg var, faktisk tog jeg dette med mig hele tiden nu, fordi det er rigtig flot og tyndt, så det gør det let at lægge i min taske først og fremmest, og så vejer det kun 300 gram. Det tilføjer egentlig ikke så meget vægt til den overordnede opsætning overhovedet, især når jeg er ude at bruge, og jeg tror, ​​at enhver vægt eller ujævnhed, som det tilføjer, er det langt opvejet af fordelene ved at have en skærm, som du kan se på en større skærm fordi selv kameraer, der har den fuldt artikulerede skærm. Jeg synes, det er stadig en god investering, men endnu mere.5.7 monitorDenne skærm nu ved du, at det er en 5-tommer skærm med fuld HD 1920 by 1080-skærm, det er en IPS-teknologi med 414. Dets lysstyrke, så som en sammenligning har de fleste mellemstore mobiltelefoner IPS-skærme på ca. 4 eller 500 lysstyrke, som m10 Mark 2 eller Mark 3, og jeg har brugt dette meget på det seneste på min tg5. Det er masser af lyse, og så kender du farven, og klarheden er, at den er kalibreret fra fabrikken for at have nøjagtige farver, men at være en IPS-skærm betyder, at du ved, at du også har rigtig gode synsvinkler, og så har den også nogle rigtig gode funktioner ved at du normalt ikke finder, og som du ved, at dette prisklasse lige dette handler om 160 bukke.skærm 4k 1920x1080 metal 5.7
Den vigtigste er de falske farver, den har også zebra-fokus, der toppes og digital zoom nu med hensyn til brugervenlighed, du ved, at du dybest set har en HDMI ind og ud, så du kan kæde dem sammen til en videooptager separat, hvis du også vil have det har en lille strømforsyning. Hvis du vil tænde denne ting via vekselstrøm og derefter som to dedikerede funktionsknapper, som du kan programmere til at gøre alt, hvad du vil have det. Denne skærm er i stand til, den kommer med denne beslag, og den kommer til emhætten, og den kommer med HDMI-kablet, så jeg vil tale om et par andet tilbehør. Jeg synes, du skal komme med dette kamera eller denne dis monitor nu på bagsiden her. Du kan bruge to forskellige slags batterier, en Canon le six eller Sony NPF batterier, og jeg kan godt lide at bruge Canon le six batterier, fordi de er meget lille og let, og jeg får næsten to timer ud af dette batteri til i marken, og jeg og ærligt ved du det. Jeg vil skifte batteri på mit kamera, før jeg skal skifte batteri på denne skærm, når jeg faktisk er ude at bruge det, så det holder længe nok med netop dette meget lille letvægtsbatteri, og det er sådan, jeg rejser, ved du. Let og lille, og det er stort set det, jeg mener, det har en anden ting godt to andre ting rigtigt, det har denne DC ude, så hvis du har et dummy-batteri.feelworld 5

 

KØB FEELWORLD F5 MONITOR NU!!

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Kurv

Annoncer rabatkoder, gratis fragt mm