Gratis forsendelse inden for 3-7 dage til amerikanske, JP, EU, AU ordrer. Send til 200 + County i hele verden

Feelworld F5 feltmonitor: Den løser et stort problem. ep.126

Hej alle sammen, så i dag skal jeg tale om en feltmonitor, og hvorfor jeg tror, ​​du måske vil føje dette til din kamerataske. Jeg vil virkelig ikke bruge det så meget, selvom du ved, det ville være lidt praktisk, men nu når jeg har det i mine hænder.

Youtube Channel: @Rob Trek

Jeg var faktisk faktisk jeg tager dette med mig hele tiden nu, fordi det er virkelig pænt og tyndt, så det gør det nemt at lægge i min taske først og fremmest og derefter vejer dette kun 300 gram. Det tilføjer ikke rigtig så meget vægt til den samlede opsætning overhovedet, især når jeg ikke er i brug, og jeg tror, ​​at enhver vægt eller bulk, som det tilføjer, er langt opvejet af fordelene ved at have en skærm, som du kan se på en større skærm fordi selv kameraer, der har den fuldt artikulerede skærm. Jeg synes, det er stadig en værdifuld investering, men endnu mere.5.7 monitorDenne skærm nu ved du, at det er en 5-tommer skærm med fuld HD 1920 by 1080-skærm, det er en IPS-teknologi med 414. Dets lysstyrke, så som en sammenligning har de fleste mellemstore mobiltelefoner IPS-skærme på ca. 4 eller 500 lysstyrke, som m10 Mark 2 eller Mark 3, og jeg har brugt dette meget på det seneste på min tg5. Det er masser af lyse, og så kender du farven, og klarheden er, at den er kalibreret fra fabrikken for at have nøjagtige farver, men at være en IPS-skærm betyder, at du ved, at du også har rigtig gode synsvinkler, og så har den også nogle rigtig gode funktioner ved at du normalt ikke finder, og som du ved, at dette prisklasse lige dette handler om 160 bukke.skærm 4k 1920x1080 metal 5.7
Den vigtigste af dem er de falske farver, det har også zebraer med fokus på top og digital zoom nu med hensyn til brugervenlighed, du ved, at du dybest set har en HDMI ind og ud, så du kan daisy-chain disse til en videooptager separat, hvis du også ønsker det har lidt strømstik. Hvis du vil tænde denne ting via vekselstrøm og derefter som to dedikerede funktionsknapper, som du kan programmere til at gøre hvad du vil have det. Denne skærm er i stand til det kommer med dette beslag, og det kommer til hætten og den leveres med HDMI-kablet, så jeg skal tale om et par andre tilbehør. Jeg synes, du skulle få med dette kamera eller denne dis-skærm nu på bagsiden her, kan du bruge to forskellige slags batterier, en Canon le Six eller Sony NPF-batterier, og jeg kan godt lide at bruge Canon le Six-batterier, fordi de er meget lille og let og jeg får næsten to timer ud af dette batteri til i marken, og det ved jeg og ærligt. Jeg skifter batteri på mit kamera, inden jeg skal skifte batteri på denne skærm, når jeg faktisk er ude med at bruge det, så det holder længe nok med bare dette meget lille lette batteri, og det er sådan jeg rejser, ved du. Let og lille, og det er stort set det, jeg mener, det har en anden ting, og to andre ting rigtigt, det har denne DC ud, så hvis du har et dummy-batteri.feelworld 5

KØBE FEELWORLD F5 MONITOR NU!!

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Luk (esc)

MØD VORES FAMILIE

Masser af kunder er kommet med i vores familie og nød 5% rabat på hele bestillingen. Brug koden i indkøbskurven lige nu !!!

Aldersbekræftelse

Ved at klikke på Enter bekræfter du, at du er gammel nok til at indtage alkohol.

Søg

Kurv

Din indkøbskurv er tom.
Shop nu