Spring til indhold
Luk (esc)

Pop op

Brug denne popup til at integrere en tilmeldingsformular til mailingliste. Alternativt kan du bruge det som en simpel opfordring til handling med et link til et produkt eller en side.

skærm til Sony a7

FeelWorld FW 568. Oversigt over skærmen på kameraet.

De andre 2-dings er mindre - sidemonteringen med en beslag er ret cool, men de fleste af os er vant til at montere disse fra bunden. For at montere skærmen i bund skal du fjerne en lille del og flytte den fra siden til bunden.

Youtube Channel: @ ТЫ ВИДЕОГРАФ

 FEEIWORLD FW568-skærm ser ud som om skærmen skal vises med mindst 2-monteringspunkter. Med det medfølgende beslag kan du også vippe skærmen, men ikke rotere den (jeg har fundet, når jeg kører med kameraet med en interviewer, motivet vil fortsat kigge på mig / kameraet; hvis jeg roterer min skærm, så jeg ikke overhovedet overfor emnet stopper denne opførsel - det fungerer som en charme, prøv det engang). Disse små skærme er fremragende til ulige rigge, skøre vinkler, kraner, skyde meget lavt eller højt, og den gamle skole kugle- og stikkontakt giver dig mulighed for at få skærmen rettet mod, hvor du har brug for den temmelig hurtigt. 

Sony kamera skærmOg endnu en mindre uenighed - flere zoomniveauer, men ikke et ægte 1: 1-niveau, så vidt jeg kan fortælle. På plussiden skal du tildele en Fkey til Zoom, og hvert tryk cykler gennem zoomområdet - efter min oplevelse er de fleste små skærme 1: 1 eller ingen zoom, indtil du kommer derop i pris, så de ekstra niveauer kunne være praktisk. Højdepunktet er fint, og jeg bruger den tredje f-knap til kontrolfelter; Jeg indrammer ofte med kameraets skærm og ridefokus med den udvendige zoomede 1: 1 med top og monokrom (jeg synes, at toppen er meget klarere med mono vs. farve). Jeg skyder næsten alle 4K for en 1080-tidslinje, og skærmen ser fint ud uanset optagelsesopløsningen. HDMI-udgang er dejlig, ingen splitter kræves til flere skærmkoncerter.HD fokus skærmDette er en fantastisk skærm. Fantastisk kvalitet. Meget lys fantastisk til Sony spejl mindre kameraer. Problemet med, at Canon-batteriet er svært at fjerne og installere, er sandt, men efter at have tændt og slukket for batteriet et par gange er det fint. Bare sørg for at trykke på batteriudløserknappen. Det er en fantastisk skærm meget nyttig eller produktion eller afslappet brug.kamera skærm til SonyHDMI-skærm på kameraDenne skærm er bare fantastisk! Tag en Sony A7III, og denne skærm er bare en perfekt tilføjelse til gear. Det er superlys, der ikke påvirker vægten af ​​min rig for meget. Jeg elsker de tilpassede knapper (som jeg indstiller til Histogram, Focus Peaking og Flip Image til optagelse af undergrund). Billedkvaliteten blæser bare i tankerne. Jeg anbefaler absolut denne monitor hænderne ned.dslr skærm skærm

 

 

KLIK FOR KØB:  FEEIWORLD FW568  

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Kurv

Annoncer rabatkoder, gratis fragt mm