Spring til indhold
Luk (esc)

Pop op

Brug denne popup til at integrere en tilmeldingsformular til mailingliste. Alternativt kan du bruge det som en simpel opfordring til handling med et link til et produkt eller en side.

"Min Feelworld-skærm kan aldrig mangle i alle mine optagelser" - Jose P.

Hej kære FEELWORLD-venner, det er os en fornøjelse at invitere en af ​​FEELWORLD-brugere - Jose P. til at dele sin følelse af vores skærm.


Mit navn er Jose P., jeg er DOP og administrerende direktør for Film Colors, et audiovisuelt produktionsselskab. baseret i Spanien og dedikeret til reklamer og musikvideoer. Vi skaber nationalt og internationalt indhold, vi er kendt for vores måde at behandle projekter på et filmisk niveau, hvilket giver et unikt. visuelt aspekt af hvert projekt, vi udfører.
kameraskærm
Jeg mødte Feelworld på udkig efter en skærm til at arbejde med mit kamera, den første model, jeg købte, var 5.5-tommer F6 Plus, en skærm, der opfyldte de funktioner, den havde brug for på det tidspunkt, især for False Color, blandt andre muligheder, den inkluderer.

feelworld f6plus

feltmonitor
Efter at have ændret mit optageudstyr fuldstændig, besluttede jeg at købe min anden Feelworld-monitor, It's the LUT6s SDI/HDMI Ultra Bright overvåge. Denne skærm er fantastisk, da jeg kan optage ved højlys dag uden at bruge en SunHood takket være det høje antal nits, den har.
feelworld lut6

Ultra-lys skærm
Sammenfattende kan min Feelworld-skærm i dag aldrig mangle i alle mine optagelser.

Følg Jose P.:
Instagram: @josepedro_21
YOUTUBE: Filmfarver / Biografindhold
Virksomheds hjemmeside: Film farver

4K HDMI skærm
Hvis du har nogle interessante filmskaberhistorier, er du velkommen til at dele dem med os gennem vores Instagram og Facebook. Vi vil hente vores yndlings til at blive postet på vores blog! Mærk verden med lidenskab og kreativitet, og optag din dyrebare monent.

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Kurv

Annoncer rabatkoder, gratis fragt mm