Spring til indhold
Luk (esc)

Pop op

Brug denne popup til at integrere en tilmeldingsformular til mailingliste. Alternativt kan du bruge det som en simpel opfordring til handling med et link til et produkt eller en side.

Tre grunde til at bruge videokamera-skærme (feat. FeelWorld FW568)

Tre grunde til at bruge videokamera-skærme (feat. FeelWorld FW568)

Hej allesammen. Jeg er en Taeyoung-kunstner. Jeg har en kameraskærm, som jeg kan bruge til at arbejde med dette.

Jeg vil gerne informere dig om, at jeg netop kommer fra et kinesisk firma kaldet FEELWORLD.

Youtube Channel: Taeyeong 태영 작가

feelworld f5

Først og fremmest inden vi fortæller dig om produktet i detaljer.

Hvorfor skal vi bruge disse produkter?

hd kamera skærm

Den første grund til at købe en kameraskærm er: Jeg tror, ​​det skyldes nøjagtighed. Flydende krystal lille nok til at passe med kameraet, jeg har. Om oplysningerne om flydende krystaldisplay skal du kontrollere lysstyrken i realtid, mens du tager et billede. Kameraet analyserer ikke hurtigt og præcist. Når du gør det, skal du købe en FEELWORLD FW568 og skyde den let.

Den anden grund er lysreflektion. Hvis du prøver at skyde den dag, hvor solen skinner om dagen, synes jeg du skal tage et godt skud.  

Den sidste årsag er på grund af Sony-kameraerne i min hånd. Kameraet har et bemærkelsesværdigt problem, Sony A73-flip-skærm kan ikke vende 180 °. For dem af jer, der ønsker, har dette kamera kun eksisteret indtil nu. Jeg købte en LCD og nu skyder jeg mig selv.

5 tommer dslr-skærm

Og det kan sublimeres til en sådan fordel, at klokkekameraet ikke kan ses. Jeg tror, ​​det er derfor, jeg har i alt tre grunde. Hvis du har brug for et kig, vil jeg anbefale dig at købe.

Du kan få dit første indtryk. Den er lavet af plastmateriale. Det er opdelt i knapper til nem menumanipulation. F1, F2, F3 tre brugerdefinerede knap, jeg håber, du nemt kan nærme dig de funktioner, du ønsker.

Sony kamera skærm

På venstre side af skærmen er HDMI ind / ud og DC ind.

hdmi dslr monitor

To typer batterier kan bruges på bagsiden. Du kan bruge Sony F970 og Canon LP-E6 af litiumbatterier. Det er en meget god nyhed for dem der er derude.

sony-a7r-mark-iii

Tag et øjeblik på at vippe monteringen. Lad os gå videre, og når vi gør det, kan vi nemt komme i klassen igen. 

letvægts kameraskærm

Lad os se på menustrukturen.

Ja, som du kan se nu, er selve menustrukturen meget direkte. Det har histogram, spidsfilter, falske farver, indlejret lyd osv.

videokamera skærm

Bestil links
Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Kurv

Annoncer rabatkoder, gratis fragt mm