Spring til indhold
Luk (esc)

Pop op

Brug denne popup til at integrere en tilmeldingsformular til mailingliste. Alternativt kan du bruge det som en simpel opfordring til handling med et link til et produkt eller en side.

canon eos kamera skærm

Udpakning og gennemgang af skærm Feelworld F5 på kamera

Det er virkelig med det i mine meninger, og jeg synes, at enhver filmskaber / indholdsskaber i det mindste skulle have noget lignende i deres gearbag.

Youtube Channel: @VDSLR

FEEIWORLD F5 moniotoren er helt fantastisk! Jeg var virkelig chokeret over kvaliteten til prisen for denne skærm. Jeg laver film- og fitnessvideoer, og det at have denne lille skærm oven på mit kamera, så jeg kan se med fuld hd-skærm og sørge for, at mine motiver er i fokus, er virkelig noget, jeg har brug for i længst tid. Jeg elsker denne skærm, den er også den perfekte go to monitor, når det kommer til rejser. Menuindstillingerne er nemme at komme rundt. Farverne på skærmen er ret anstændige. Sony lille HD-skærmDen ledning, den leveres med, er temmelig robust og har noget heft til det, så jeg vil foreslå, at du køber en fjedrende ledning eller et af disse specielle flade kabler, hvis du vil bruge den til en gimbal rig. Det tilbyder mange praktiske funktioner, sådan har skærmvend, falske farver, et levende histogram og nogle andre doo-dads.
Jeg fandt, at skærmen flippede var meget praktisk for mig selv, da jeg foretrækker at bruge min Ronin-M i opretstående tilstand, hvilket får mig til at filme på hovedet. Så jeg er i stand til at vende skærmen lodret og vandret, så det jeg ser på skærmen, er det, jeg ser i posten, når jeg vender optagelserne. Vil meget anbefale det, hvis du laver små filmoptagelser.kameramonitor til panasonic
sony monitor dslr
Denne ting er lettere og lysere end min Fine HD VS2. Med hensyn til polarisationen gør det ok, jeg skød mig uden for at være tilbage belyst, og det var virkelig reflekterende, men havde solnedgangen skinner direkte ind i det. Solhætte-materialet er ikke meget, men jeg kan virkelig godt lide, hvordan det føles, og hvordan det fastgøres. Da det markedsføres som at have et væld af måder at montere det (vandret og lodret) var jeg bekymret for, at billedflippen ville være underlig (VS2-spejlet vippede, som suges på en steadicam), men det vipper en fuld 360 grader med 4-indstillinger, så det fungerer faktisk godt, uanset hvilken måde du orienterer det på din rig.skærm til panasonisk gh4Når du har sammensat rigge, der består af kraftigt udstyr, vil du være i stand til at se skud, som så meget arbejde nu er gået i at komme til det punkt. Uanset opsætningen, uanset om det er en skulderrigg, kardan, stativ eller håndholdt, har du brug for en FEELWORLD-skærm til alle dine opsætninger, der giver dig mulighed for at se, i perfekt definition, sørg for at dit skud i fokus og nøjagtig eksponering, hvad du er skyde, så du ved, at det skud, du arbejder hårdt for at få, er virkelig fantastisk.
KØB FEEIWORLD F5 NU!
Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Kurv

Annoncer rabatkoder, gratis fragt mm