Gratis forsendelse inden for 3-7 dage til amerikanske, JP, EU, AU ordrer. Send til 200 + County i hele verden

Udpakning og gennemgang af skærm Feelworld F5 på kamera

Det er virkelig med det i mine meninger, og jeg synes, at enhver filmskaber / indholdsskaber i det mindste skulle have noget lignende i deres gearbag.

Youtube Channel: @VDSLR

FEEIWORLD F5 moniotoren er helt fantastisk! Jeg var virkelig chokeret over kvaliteten til prisen på denne skærm. Jeg laver film- og fitnessvideoer og har denne lille skærm oven på mit kamera, så jeg kan se med fuld HD-skærm og sørge for, at mine motiver er i fokus er virkelig noget, jeg har brug for i længst tid. Jeg elsker denne skærm, det er også det perfekte valg at overvåge, når det kommer til rejser. Menupunktet er let at komme rundt på. Farverne på skærmen er ret anstændige. Sony lille HD-skærmDen ledning, den leveres med, er temmelig robust og har noget heft til det, så jeg vil foreslå, at du køber en fjedrende ledning eller et af disse specielle flade kabler, hvis du vil bruge den til en gimbal rig. Det tilbyder mange praktiske funktioner, sådan har skærmvend, falske farver, et levende histogram og nogle andre doo-dads.
Jeg fandt, at skærmen vipper var meget praktisk for mig selv, da jeg foretrækker at bruge min Ronin-M i lodret tilstand, hvilket får mig til at filme på hovedet. Så jeg er i stand til at vende skærmen lodret og vandret, så det, jeg ser på skærmen, er det, jeg ser i indlægget, når jeg vipper optagelserne. Vil meget anbefale det, hvis du laver film i mindre tid.kameramonitor til panasonic
sony monitor dslr
Denne ting er lettere og lysere end min Fine HD VS2. Med hensyn til polarisationen gør det ok, jeg skød mig uden for at være tilbage belyst, og det var virkelig reflekterende, men havde solnedgangen skinner direkte ind i det. Solhætte-materialet er ikke meget, men jeg kan virkelig godt lide, hvordan det føles, og hvordan det fastgøres. Da det markedsføres som at have et væld af måder at montere det (vandret og lodret) var jeg bekymret for, at billedflippen ville være underlig (VS2-spejlet vippede, som suges på en steadicam), men det vipper en fuld 360 grader med 4-indstillinger, så det fungerer faktisk godt, uanset hvilken måde du orienterer det på din rig.skærm til panasonisk gh4Når du har sammensat rigge, der består af kraftfuldt udstyr, vil du være i stand til at se skud, som så meget arbejde nu er gået i at nå til det punkt. Uanset opsætningen, uanset om det er en skulderrig, gimbal, stativ eller håndholdt, har du brug for en FEELWORLD-skærm til alle dine opsætninger, som giver dig mulighed for i perfekt definition at sikre, at dit skud er i fokus og nøjagtig eksponering, hvad du er at skyde, så du ved, at det skud, du arbejder hårdt for at få, virkelig er fantastisk.
KØBE FEEIWORLD F5 NU!
Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Luk (esc)

MØD VORES FAMILIE

Masser af kunder er kommet med i vores familie og nød 5% rabat på hele bestillingen. Brug koden i indkøbskurven lige nu !!!

Aldersbekræftelse

Ved at klikke på Enter bekræfter du, at du er gammel nok til at indtage alkohol.

Søg

Kurv

Din indkøbskurv er tom.
Shop nu