Spring til indhold
Luk (esc)

Pop op

Brug denne popup til at integrere en tilmeldingsformular til mailingliste. Alternativt kan du bruge det som en simpel opfordring til handling med et link til et produkt eller en side.

zhiyun kran

Feelworld FW568 matcher Sony a7iii & Zhiyun gimbal

”Jeg elsker virkelig den ene af mine yndlings ting, jeg bare vil have lyst til! Når jeg trækker denne ting ud af kassen, bemærker jeg, at den virkelig er let, hvis det er din hensigt at bruge den på en kardan, er den sandsynligvis den perfekte. ” 

Youtube Channel: Marcos Rocha

Nogle gange har jeg efterladt min dame, når jeg går på videooptagelser, fordi nogle skærme er for store, passer ikke ind i min pelikan. Men jeg er mere tilbøjelige til at tage FEELWORLD FW568, det er mindre, let at betjene, så jeg tænkte.zhiyun kranzhiyun gimbalDa jeg tænder for det, blev jeg overrasket over, at opløsningen faktisk er ret god også en anden ting, farverne er ret sande, hvilket betyder, at de farver, jeg ser på skærmen, er praktisk talt de samme, som jeg ser bag på min sony a7s 2 eller a 63. Jeg bliver ofte nødt til at optage videoer alene, og nogle gange er jeg bag kameraet og indstiller eksponeringen og farven og belysningen ikke alt det, og så ved du, når jeg er færdig med det, det er virkelig sejt jeg kan bare løs denne flip den over og jeg kan se på mig selv.zhiyun kranstabilisatorkran gimbalSony a7iiiJeg bruger inverter-funktionen på billedet, så jeg kan se på mig selv, og jeg brugte det også til falske farver, når video stort set hvad det gør, det hjælper mig med at læse eksponeringen, når du optager dig selv eller måske laver du interviews. En anden ting jeg kan lide er, at gitterlinjer med 50 mil objektivet, men hvis du skyder med det bredere objektiv som en 16 eller 24, er det meget lettere for dig at vide, at du kommer tættere på skærmen, og du kan se lydsignalerne så det er ret sejt, så du ved, at det uanset om du spidser din lydhøjde eller ikke så på den måde kan du indstille lydniveauerne i orden.zhiyun z1 glatHvis du ejer en gimbal, og du har brug for en skærm, er det hvad du har brug for, fordi den er super let, det koster ikke mange penge, og også hvis du ikke vil bruge $ 400 eller $ 600 eller hvad som helst $ 800 til en skærm, så FEELWORLD FW568 【KUN $ 168.99 USD】 kan gøre mange ting: falske farver gitterlinjer, lydsignaler også de ting, der ser ud til også de ægte farver.

 

 

KØB NU !!

KØBNINGSLINK: FEELWORLD FW568

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Kurv

Annoncer rabatkoder, gratis fragt mm