Gratis forsendelse inden for 3-7 dage til amerikanske, JP, EU, AU ordrer. Send til 200 + County i hele verden

Feelworld FW568 matcher Sony a7iii & Zhiyun gimbal

”Jeg elsker virkelig en af ​​mine foretrukne ting, som jeg bare har lyst til! Når jeg trækker denne ting ud af kassen, bemærker jeg, at den virkelig er virkelig let, hvis det er din hensigt at bruge den på en gimbal, er den sandsynligvis perfekt. ”

Youtube Channel: Marcos Rocha

Nogle gange har jeg efterladt min dame, når jeg går på videooptagelser, fordi nogle skærme er for store, der ikke passer ind i min pelikan. Men det er mere sandsynligt, at jeg tager FEELWORLD FW568, det er mindre, let at betjene, så jeg tænkte.zhiyun kranzhiyun gimbalNår jeg tænder for det, blev jeg overrasket over, at opløsningen faktisk er temmelig god, og en anden ting, farverne er temmelig sande, hvilket betyder, at de farver, jeg ser på skærmen, er praktisk talt den samme, som jeg ser på bagsiden af ​​mine sony a7s 2 eller en 63. Jeg er ofte nødt til at skyde videoer af mig selv, og nogle gange er jeg bag kameraet, der indstiller eksponeringen og farven og belysningen, ikke alt det, og så ved du, når jeg er færdig med det, dette er virkelig cool, jeg kan bare løsne dette vende det over, og jeg kan se på mig selv.zhiyun kranstabilisatorkran gimbalSony a7iiiJeg bruger invert-funktionen på billedet, så jeg kan se på mig selv, og jeg brugte den også til falske farver, når video dybest set hvad det gør, hjælper mig med at læse eksponeringen, når du optager dig selv, eller måske du holder på interviews. En anden ting, jeg kan lide, er at linjer med 50 mil-objektivet, men hvis du skyder med det bredere objektiv som en 16 eller 24, er det meget lettere at du ved, at du kommer tættere på skærmen, og du kan se lydsignalerne, så det er temmelig sejt, så du ved, at det uanset om du synger, at dine audios topper eller ikke, så du kan indstille lydniveauerne i orden.zhiyun z1 glatHvis du ejer en gimbal og du har brug for en skærm, er det dette, du har brug for, fordi det er super letvægtsomkostninger, det koster ikke en masse penge, og også hvis du ikke vil bruge $ 400 eller $ 600 eller hvad $ 800 for en overvåg derefter FEELWORLD FW568 【KUN $ 168.99 USD】 kan gøre en masse ting: falske farver gitterlinjer, lydsignaler også de ting, der ser ud efter også de rigtige farver.

KØB NU !!

KØBNINGSLINK: FEELWORLD FW568

Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Luk (esc)

MØD VORES FAMILIE

Masser af kunder er kommet med i vores familie og nød 5% rabat på hele bestillingen. Brug koden i indkøbskurven lige nu !!!

Aldersbekræftelse

Ved at klikke på Enter bekræfter du, at du er gammel nok til at indtage alkohol.

Søg

Kurv

Din indkøbskurv er tom.
Shop nu