Spring til indhold
Luk (esc)

Pop op

Brug denne popup til at integrere en tilmeldingsformular til mailingliste. Alternativt kan du bruge det som en simpel opfordring til handling med et link til et produkt eller en side.

Sony lille HD-skærm

En god nok skærm - feelworld F570

Efter brug FEELWORLD F570 på kamerafeltmonitor i flere dage er jeg blevet mere glad for det end de andre skærme, jeg skylder. Skærmen er meget skarp og gør manuel fokusering meget behagelig, især til kameraer som Sony RX1R ii , Canon 5D mk3, GH5 og Canon C100 mk2.

Youtube Channel: @ 레드 미라쥬 TV

FEELWORLD F570 fokus toppe er en af ​​de bedste! Nu når jeg har denne skærm, vil jeg begynde at bruge min Sony RX1R ii i fokustilstand for at opnå den bedste filmatiske optagestil, jeg altid har drømt om at have. Jeg vil altid anbefale FEELWORLD F570 til enhver professionel der er på udkig efter en lav-budget skærm på kameraet. Du vil aldrig gå galt med dette valg af skærm.Sony skærmeJeg havde brug for en lille, men robust og kapabel skærm på kameraet til min Sony a7R, a7s og a7sII video og stillbilleder fungerer, men med ikke meget budget til flere skærme (jeg har mange). Jeg havde også brug for 4K (UHD) kapacitet, da det meste af min optagelse nu er 4K in-camera på a7sII. Jeg ville også have en enhed med alle klokker og fløjter, som jeg stoler på som fokusassistent, histogram, falsk farve osv. Jeg tog en chance på Feelworld F570. Jeg er glad for, at jeg gjorde: 

Produktkvalitet og pakke: Samlet produktkvalitet og ydeevne er fremragende. Jeg var chokeret over, hvor godt lavet skærmen er, og hvor komplet den ekstra pakke var, der fulgte med den. Til dette prispunkt forventede jeg ikke en præcis metalskærm med en smuk og nøjagtig skærm, men det er præcis, hvad jeg fik. Konstruktionskvalitet er førsteklasses. Skærmopløsning og farve er fremragende. Tilbehør er både komplette og af højeste kvalitet. Jeg kan varmt anbefale denne enhed på alle måder med hensyn til konstruktion, funktioner og ydeevne !! Jeg føler mig 100% sikker på at anbefale den smukke kompakt FEELWORLD F570 og virksomheden bag det !!! sony monitor dslrSony spejlfri skærmFlere installationsmåder til praktisk overvågning af forskellige vinkler.
1/4 skruen kan fjernes monteret i bunden eller højre side. Den har standard 1/4 "monteringspunkter til fastgørelse til kameraer og rigge. Det eksterne 1/4 skrue-design bruges til at gøre skærmen lettere og tyndere. Overvågning i høj opløsning til stabilisator og fleksibelt batterisystem.
Når du er tilsluttet 12V DC-indgangen, får du kontinuerlig strøm, eller du kan køre det fra et kompatibelt genopladeligt batteri. Og F570 understøtter F970 (standard), D28S / D54, LP-E6 og U60 batteriplade efter eget valg.Sony mini monitor
TAGE FEELWORLD F570 HJEM !!
Ældre indlæg
nyere indlæg

Efterlad en kommentar

Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes, inden de offentliggøres

Kurv

Annoncer rabatkoder, gratis fragt mm